top of page

Prostorno večsobno stanovanje za skupino študentov

Gregorčičeva ulica, Maribor, Slovenia

Oddaja

Opis

Ponujamo vam priložnost za udobno bivanje v večsobnem stanovanju na odlični lokaciji v Mariboru, natančneje na Gregorčičevi ulici, ki je le nekaj korakov stran od osrednjega dela mesta. To stanovanje je popolno za študente, ki si želijo udobja, dostopnosti in bližine različnih fakultet ter drugih pomembnih ustanov.


Lokacija: Stanovanje se nahaja v samem centru Maribora, kar omogoča enostaven dostop do različnih fakultet, kot so Fakulteta za Kemijo in kemijsko tehnologijo, Prva gimnazija, Pravna fakulteta, Ekonomska fakulteta ter Univerzitetna knjižnica. Vse to je le nekaj minut hoje stran, kar vam bo prihranilo dragocen čas za študij in druge aktivnosti.


Udobne Sobe: Stanovanje vsebuje 2 dvoposteljni sobi, ki sta popolni za deljenje s cimri, ter 2 enoposteljni sobi, ki nudijo dodatno zasebnost. Vsaka soba je opremljena tako, da vam omogoča prijetno bivanje in učenje. Za dvoposteljne sobe je cena 200 EUR na osebo, za enoposteljne sobe pa 270 EUR na osebo.


Pogoj Najema: Stroški niso vključeni v najemnino in se bodo delili med sostanovalce. Za zagotovitev vašega zanimanja je potrebno plačilo varščine v višini ene najemnine.


To stanovanje je prilagojeno potrebam študentov. Njegova lokacija, udobne sobe in bližina pomembnih ustanov ga naredijo odlično izbiro za študente, ki si želijo živeti in študirati v prijetnem okolju.

Ne zamudite te priložnosti za udobno bivanje v središču Maribora. Kontaktirajte nas na 070 303 865.

Kontakt

Elizabeta

070303865

Podrobnosti

Vrsta nepremičnine

4 in pol sobno stanovanje

Število kopalnic

1

Število sob

4

Velikost

110m2

Nadstopje

Visoko prtličje

Prodaja/Oddaja

Oddaja

Lokacija

Gregorčičeva ulica, Maribor, Slovenia

bottom of page