top of page

Prijetna garsonjera v
centru Maribora - Idealna za študente

Gospejna ulica, Maribor, Slovenia

Oddaja

€350

Opis


Oddamo prijetno garsonjero v samem središču Maribora, le nekaj korakov stran od vsega, kar potrebujete. Zasebna in udobna, ta 24m2 garsonjera je popolna izbira za študente in vse, ki si želijo živeti v živahnem mestnem okolju.


Ugodna lokacija:

Garsonjera se nahaja v neposredni bližini prestižnih fakultet, kot so Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI), Medicinska fakulteta in Fakulteta za gradbeništvo. Prav tako boste imeli na dosegu roke vse prednosti življenja v centru mesta, saj so peš cone, trgovine in restavracije le streljaj stran.


Udoben prostor za sodobno življenje:

Stanovanje je svetlo in zračno ter opremljeno z vsem potrebnim za udobno bivanje. Sestavljeno je iz prostornega dnevnega prostora, opremljene kuhinje in moderno urejene kopalnice.


Skupnost in varnost:

Garsonjera se nahaja v večstanovanjski stavbi, ki omogoča skupno notranje dvorišče za sprostitev in druženje. Vaša varnost je zagotovljena z varnostnim sistemom in skrbnim upravljanjem stavbe.


Najemnina za garsonjero znaša 350eur na mesec, stroški pa so ločeni od najemnine. Iščemo zanesljive in urejene najemnike za obdobje najema vsaj enega leta.


Za ogled in dodatne informacije nas kontaktirajte na 070 303 865.


Kontakt

Elizabeta

070303865

Podrobnosti

Vrsta nepremičnine

Garsonjera

Število kopalnic

1

Število sob

1

Velikost

24m2

Nadstopje

Prtličje

Prodaja/Oddaja

Oddaja

Lokacija

Gospejna ulica, Maribor, Slovenia

bottom of page