top of page

Splošni pogoji poslovanja

Dobrodošli v nepremičninski agenciji Signature. S temi splošnimi pogoji določamo pravice in obveznosti med vami (stranko) in nepremičninsko agencijo Signature (v nadaljevanju "Agencija") glede uporabe naših storitev.

Z uporabo naših storitev se strinjate s temi splošnimi pogoji in se zavezujete, da boste spoštovali vse veljavne zakone in predpise, ki se nanašajo na prodajo, nakup in oddajo nepremičnin ter vse ostale naše storitve.

Storitve nepremičninske agencije

Agencija zagotavlja storitve posredovanja pri prodaji, nakupu in oddaji nepremičnin.​

Agencija si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli spremeni ali dopolni svoje storitve brez predhodnega obvestila.

Intelektualna lastnina

Vsebine, logotipi, blagovne znamke in druga intelektualna lastnina, ki se nahaja na spletni strani ali drugih materialih Agencije, so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Brez izrecnega dovoljenja Agencije ne smete kopirati, reproducirati ali distribuirati nobenih delov intelektualne lastnine.

Omejitev odgovornosti

Agencija stremi k zagotavljanju natančnih in zanesljivih informacij o nepremičninah. Vendar pa ne moremo zagotoviti, da bodo vse informacije popolne, ažurne in brez napak. Stranka nosi polno odgovornost za svoje odločitve glede prodaje, nakupa ali oddaje nepremičnine.

Agencija ni odgovorna za morebitno nepooblaščeno uporabo spletnih storitev ali kršitve varnosti, ki lahko prizadenejo stranke ali uporabnike naše spletne strani.

Varovanje osebnih podatkov

Agencija spoštuje vašo zasebnost in varuje vaše osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov najdete v naši politiki zasebnosti.

Sestava veljavnih listin

Univerzitetni diplomirani pravnik, ki sestavlja listine za stranko (v nadaljevanju "Pravnik"), mora biti pravno usposobljen in imeti vso potrebno kvalifikacijo in pooblastila za opravljanje pravne dejavnosti v skladu z zakoni in predpisi.

Pravnik se zavezuje, da bo pri sestavi listin deloval s stopnjo strokovnosti, skrbnosti in natančnosti, ki se pričakuje od kvalificiranega pravnika. Listine morajo biti jasne, natančne in v skladu z veljavno zakonodajo.

Pridržek pravic

Vsi pravni izrazi in določbe, vključeni v teh splošnih pogojih, so razumljeni v skladu z veljavno zakonodajo. V kolikor bi katera koli določba teh splošnih pogojev postala neveljavna ali neizvršljiva, to ne vpliva na veljavnost ali izvršljivost drugih določb.

Spremembe splošnih pogojev

Agencija si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali dopolni te splošne pogoje. O spremembah vas bomo obvestili na naši spletni strani ali po elektronski pošti. Spremembe stopijo v veljavo s trenutkom objave.

Veljavnost

Ti splošni pogoji veljajo od datuma njihove objave na naši spletni strani in nadomeščajo vse predhodne sporazume ali pogodbe med strankami glede uporabe naših storitev.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje z nepremičninsko agencijo Signature. Za dodatne informacije ali vprašanja smo vam na voljo.

Kontakt

Za vprašanja, informacije ali kakršno koli drugo komunikacijo glede teh splošnih pogojev ali poslovanja z Agencijo, nas prosimo kontaktirajte preko maila ali na telefonski številki +38670303865.

bottom of page